Suzuki Gitaarmethode

Suzuki gitaarmethode met Eva Dierickx

85,00 €Prijs

BIOGRAFIE

Eva Dierickx behaalde in 2012 haar bachelor diploma aan het Conservatorium te Gent bij Yves Storms en Johan Fostier. Daarna studeerde zij een jaar verder aan het Koninklijk Conservatorium van Brussel in de klas van Antigoni Goni.

In 2015 studeerde zij af als Master of Music aan het Conservatorium te Tilburg – Nederland bij Johan Fostier en Marlon Titre en behaalde in 2016 haar lerarenopleiding in Gent.

Sinds 2010 nam zij deel aan gitaarstages bij Yves Storms en Johan Fostier, masterclasses bij Raphaella Smits, Victor Villiadangos, Sharon Isbin, Carlos Barbossa Lima, Gaëlle Solal, Rafael Aguirre en het Volterra Project 2012 in Italië georganiseerd door Antigoni Goni.

Eva volgt sinds begin 2019 een Suzuki Gitaarmethode bij de trainer Mary-Lou Roberts (USA) en heeft in februari 2020 met glans haar eerste graad behaald.

Met Eva Dierickx

START woensdag 9 september 2020

Elke woensdag 30 minuten individuele les tussen 14u - 18u volgens afspraak les

+ 1 groepsles maandelijks op een zaterdag telkens om 15u.

Lessen in Dampoortstraat 62

De Suzuki gitaarmethode is een unieke gitaarmethode waarbij ma/pa samen met hun kind gitaarles volgen. Dat kan reeds vanaf de leeftijd van 4 jaar. De ouders worden uitgebreid betrokken bij het leerproces van hun kind. Leer samen met focus op uw dochter/zoon gitaar spelen en stimuleer hen in hun muzikale ontwikkeling.

Kindjes vanaf de 1ste kleuterklas zijn welkom om te starten. We werken in blokken van 4 lessen + 1 groepsles. Er zijn 8 blokken op 1 schooljaar.

Dampoortstraat 62

9000 Gent

info en inschrijving via formulier

Info en vragen: 0486/28 46 66 (Kurt) of info@tirandogitaarschool.be