top of page

Klassieke gitaar
met Valerie Rysman

BIOGRAFIE

Valerie Rysman startte op 9 jarige leeftijd met de lessen klassieke gitaar aan Kunstacademie Waregem. Ze besloot deze studies voltijds verder te zetten op 15 jarige leeftijd aan de Kunsthumaniora voor Muziek en Dans te Gent. Ze kreeg daar les van o.a. Carlo Vandenhende en Bart Roose. In 2012 behaalde ze haar masterdiploma uitvoerende klassieke muziek (klassieke gitaar) aan de School of Arts te Gent en haar lerarendiploma. Ze kreeg les van o.a. Petra Vermote, Yves Storms en Johan Fostier. Ze gaf eerder les aan SAMWD Roeselare, SAMWD Veurne en Academie de Kunstbrug Gent. Sinds 2012 geeft ze voltijds les aan Kunstacademie Waregem, naast klassieke gitaar geeft ze ook groepsmusiceren. Ze was eerder lid van Volta Guitar Quartet en het gitaarduo Alma Perdida. 

Elke zaterdag
9.30u - 14.30uGevorderden en hogere graad

30 min. of 60 min.
10 lessen

Prijs: 225€ voor 10 lessen


 

Interesse? vraag naar info
info@tirandogitaarschool.be

 

Raadzaal - Oud GemeentehuisAntwerpsesteenweg 249    9040 St. Amandsberg
 

Klassieke gitaar
met Stijn Konings

BIOGRAFIE
 

Stijn Konings begon zijn gitaarstudies in de klas van Wim Brioen aan de Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans (SAMWD) te Lier.

Hij volgde stages bij Olivier Chassain in Périgueux en later in Limousin, studeerde aan het "Conservatoire Jacques Thibaud" van Bordeaux in de klas van Olivier Chassain en aan het "Conservatoire National Supérieur de Musique et de Danse de Paris” (CNSMDP) waar hij in 2017 zijn diploma behaalt met "Mention Très Bien à l'Unanimité".

Stijn speelde soloconcerten in België, Frankrijk, Spanje en Nederland. Hij vormt samen met de Franse gitarist Romaric Martin het gitaarduo Duo Tarantelle dat bekend staat om zijn uitvoeringen van 19de eeuwse werken op originele romantische gitaren. En met de Belgische violist Nicolas Dupont vormt hij het Duo Andaluza. Beide duo’s concerteerden in Frankrijk en België en waren te horen op de klassieke muziekzenders Musiq3 en Klara.

Elke woensdag
18.15u - 22.15uGevorderden en hogere graad

30 min. of 60 min.
10 lessen

Prijs: 225€ voor 10 lessen

Interesse? vraag naar info
info@tirandogitaarschool.be

 


Groot Begijnhof St.-Elisabeth
St.-Amandsberg

 

bottom of page