top of page

Flamenco Gitaar
Jan Van Liefferinge

BIOGRAFIE
Jan Van Liefferinge (°1983) verhuisde op 23 jarige leeftijd naar Sevilla om zich te specialiseren in de flamencogitaar. Aan de Fundación Cristina Heeren de Arte Flamenco begon hij zijn studies waar hij zijn 3de jaar als beursstudent afmaakte. Sinds 2010 woont hij in Gent waar hij samenwerkt met flamencodansers van de Sevillaanse school.

Elke woensdag
18u - 22u


Elke donderdag
18u - 22u 

Prijs: 225€ voor 10 lessen, 30min.

 

Beginners, gevorderden

30min. of 60min
10 lessen


Interesse? vraag naar info
info@tirandogitaarschool.be


Raadzaal - Oud Gemeentehuis
Antwerpsesteenweg 249
9040 St. Amandsberg

In deze flamenco gitaarlessen, leert Jan jou de basis van de diverse flamenco stijlen aan oa. de soleá, buléria, tangos, fandangos, enz. Hierbij worden de typische flamenco technieken, compás, falsetas en specifieke termen uit de wereld van de flamenco aangeleerd. Regelmatig worden er geluidsfragmenten beluisterd en voor je het weet ben je zelf aan het meespelen. Je wordt volledig in de flamenco en Spaanse klanken ondergedompeld. 

Maar hij kan je evengoed de basis akkoorden aanleren. Ideaal voor mensen die eens willen proeven van het bespelen van een 'nylon gitaar' of 'spaanse gitaar'. Bedoelt voor de absolute beginners. Zelfs zonder enige kennis van notenleer. Op de traditionele Spaanse manier hoe ze het in de flamenco wereld al eeuwen aanleren aan elkaar.

bottom of page