Akoestische bas met Jelle Meeze

BIOGRAFIE

Jelle Meeze (°1993) begon zijn muzikale studie als autodidact in een rijk muzikaal milieu. Al van jongs af aan leerde hij zichzelf creëren en grooven, zowel in band-context als solo. Hij inspireert al snel tal van vrienden om ook basgitaar te leren via privélessen en bij Full Flavour vzw.

In 2013 start hij een studie Jazz-Bass aan ConsGent onder leiding van Nic Thys. Na een Erasmus-studie aan het gerenommeerde RMC Copenhagen studeert hij Cum Laude af en ontvangt een prijs voor ‘Beste Jazz Performance’.

Een echte artistieke duizendpoot ontplooid hij zich in een brede waaier aan stijlen, gaande van Indie-Folk tot Progressive Rock, Hip-hop, Jazz, Ambient, Ethnic, etc. Testament daarvan vind je op www.jellemeeze.be

Steeds instappen mogelijk.

 

Elke woensdagavond
tussen19u - 22u 

 

30 minuten individuele 

Lessen gaan door bij ROTONDE
Dampoortstraat 62, 9000 Gent

Jelle biedt verschillende lessenreeksen aan naargelang de interesse en noden van de leerling. Iedere lessenreeks verkent een specifiek thema en is duidelijk gestructureerd aan de hand van partituren, tablatuur, tips en achtergrondinformatie. Daarnaast is er ook tijd en ruimte voor persoonlijke begeleiding en feedback: Bass Basics, Jazz Begeleidingspatronen, Classic en Rock, Reggae, Jazz melodie, Funk, functionele harmonie en zelfs hip-hop.