Suzuki Gitaarmethode

Met Eva Dierickx

Elke woensdag 30 minuten individuele les tussen 14u - 18u volgens afspraak les

+ 1 groepsles maandelijks op een zaterdag telkens om 15u.

Eva volgt sinds begin 2019 een Suzuki Gitaarmethode bij teacher trainer Mary-Lou Roberts (USA). Zij specialiseert zich momenteel in het lesgeven van jonge kinderen vanaf 4 jaar.

Uniek bij de Suzuki gitaarmethode is dat niet alleen de kinderen leren gitaar spelen, maar ook de ouders. Zij worden uitgebreid betrokken bij het leerproces van hun kind. Leer samen met focus op uw dochter/zoon gitaar spelen en stimuleer hen in hun muzikale ontwikkeling. Kindjes vanaf de 1ste kleuterklas zijn welkom om te starten.

BIOGRAFIE

Eva Dierickx behaalde in 2012 haar bachelor diploma aan het Conservatorium te Gent bij Yves Storms en Johan Fostier. Daarna studeerde zij een jaar verder aan het Koninklijk Conservatorium van Brussel in de klas van Antigoni Goni. 

 

In 2015 studeerde zij af als Master of Music aan het Conservatorium te Tilburg – Nederland bij Johan Fostier en Marlon Titre en behaalde in 2016 haar lerarenopleiding in Gent.

 

Sinds 2010 nam zij deel aan gitaarstages bij Yves Storms en Johan Fostier, masterclasses bij Raphaella Smits, Victor Villiadangos, Sharon Isbin, Carlos Barbossa Lima, Gaëlle Solal, Rafael Aguirre en het Volterra Project 2012 in Italië georganiseerd door Antigoni Goni.

Gitaar Suzukimethode

85,00 €Prijs

Dampoortstraat 62

9000 Gent

IBAN nr.: BE83 3630 1099 7315 

op naam van Vzw Tirando