Klassieke gitaar

30min. of 60min.

BIOGRAFIE
Valerie Rysman
startte op 9 jarige leeftijd met de lessen klassieke gitaar aan de Kunstacademie Waregem. Toen ze de smaak volledig te pakken had besloot ze op 15 jarige leeftijd voltijds kunstonderwijs te volgen aan het MuDa Gent. In 2012 behaalde ze haar Masterdiploma klassieke gitaar en het diploma van leraar aan de School of arts Gent, ze kreeg daar les van o.a. Petra Vermote, Yves Storms en Johan Fostier.

Momenteel geeft Valerie gitaarles en groepsmusiceren aan de Kunstacademie Waregem en gitaarles in Tirando gitaarschool

Ze was eerder lid van het gitaarduo Alma Perdida en van het kwartet Volta Guitar Quartet, momenteel is ze bezig met een nieuw project, meer nieuws daaromtrent volgt!

10 lessen klassieke gitaar met Valerie op zaterdag

210,00 €Prijs

Klassieke- 19de eeuwse gitaar

Met Stijn Konings

Elke woensdag 18u - 21.30u

Gevorderden hogere graad

30 min. of 60 min.

BIOGRAFIE

Stijn Konings begon zijn gitaarstudies in de klas van Wim Brioen aan de Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans (SAMWD) te Lier.

Hij volgde stages bij Olivier Chassain in Périgueux en later in Limousin, studeerde aan het "Conservatoire Jacques Thibaud" van Bordeaux in de klas van Olivier Chassain en aan het "Conservatoire National Supérieur de Musique et de Danse de Paris” (CNSMDP) waar hij in 2017 zijn diploma behaalt met "Mention Très Bien à l'Unanimité".

Stijn speelde soloconcerten in België, Frankrijk, Spanje en Nederland. Hij vormt samen met de Franse gitarist Romaric Martin het gitaarduo Duo Tarantelle dat bekend staat om zijn uitvoeringen van 19de eeuwse werken op originele romantische gitaren. En met de Belgische violist Nicolas Dupont vormt hij het Duo Andaluza. Beide duo’s concerteerden in Frankrijk en België en waren te horen op de klassieke muziekzenders Musiq3 en Klara.

10 lessen klassieke gitaar met Stijn op woensdag

210,00 €Prijs